Vlaamse Kano & Kajak Federatie

Zenne - Rupel, Willebroek

26 september 2020 georganiseerd door WKKH

DE ORGANISATIE WERD GOEDGEKEURD DOOR DE CORONACOMMISSIE VAN DE GEMEENTE WILLEBROEK OP 7/9/2020. Stroomafwaarts op de Zenne vanaf omgeving Brussel richting Boom. Sinds enkele jaren zitten er terug vissen in de Zenne. Er ontbreken enkel nog kajaks. De eerste 10 km zijn avontuurlijk op een smal en kronkelend parcours; dit gedeelte is minder geschikt voor boten met een vast roer. De laatste 5 km peddelen we op de bredere Rupel tussen de oude steenbakkerijen en voormalige kleiputten. Op deze tocht moet nergens worden overgedragen. Boten laden vanaf 9u30 OP DE PARKING VAN HAZEWINKEL.De karavaan vertrekt om 10u30 vanaf de parking van het watersportcentrum Hazewinkel.De mogelijkheid wordt geboden om de verplaatsing vanaf Hazewinkel naar de startplaats af te leggen in groep per fiets (+-10 km). Vertrek om 9u45. De fietsen worden teruggebracht naar het eindpunt, vanwaar je terugfietst in groep naar Hazewinkel (+- 5km).

discipline:toervaren
inschrijvingen:Liefst vooraf via mail naar . Inschrijving afrekenen in het clubhuis WKKH. Adres = Beenhouwerstraat 29 Heindonk (Willebroek). Voorzie je van een mondmasker en pas de Coronamaatregelen toe!
van 9u
tot 10u30
aanrijroute:Via N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas. Volg de wegwijzers naar het domein Hazewinkel van Sport Vlaanderen. Vanaf Heffen: +- 2 km tot parking Hazewinkel. Vanaf de Vredesbrug in Willebroek: volg richting Heindonk en Hazewinkel; aan de kerk van Heindonk ga je rechtsaf tot de parking van Hazewinkel (+- 4 km).
kamperen:Gratis. Vanaf zaterdagochtend naast de parking van de watersportbaan Hazewinkel, Beenhouwerstraat 28 Heindonk. Elektriciteit is niet beschikbaar.
boottypes:afdaler, C10, Canadese kano, slalom, toerboot, wildwaterboot, zeekajak
voorzie je van:drank + versnapering voor onderweg, luchtzakken, zwemvest

contactinformatie:
Steve Vercauteren
tel.: GSM : 0471/79.51.91
e-mail:

6e Zennetocht

      waterloop:Zenne - Dijle - Rupel
      trajectafstand:25 km
      vertrek:Havendoklaan Vilvoorde - aan de overloop van het kanaal Willebroek - Brussel in de Zenne
van 11u30
tot 12u30
      aankomstplaats:Sas van Rupel naar het kanaal Willebroek - Brussel te Klein-Willebroek
      kostprijs_leden:2; voor 2 dagen: 3 euro
      kostprijs_nietleden:3; voor 2 dagen: 6 euro

Terug naar toertochtkalender