Vlaamse Kano & Kajak Federatie

Zenne & Rupel, Hazewinkel

20 juni 2021 georganiseerd door WKKH

DE ORGANISATIE WERD GOEDGEKEURD DOOR DE CORONACOMMISSIE VAN DE GEMEENTE WILLEBROEK. Stroomafwaarts op de Dijle vanaf de samenvloeing van Demer en Dijle in Werchter richting Mechelen. In Muizen stappen we over op de Binnen-Dijle en peddelen we dwars door het stadscentrum van Mechelen. Op deze tocht is picknick op de oevers onmogelijk. Enkel de laatste 3 kilometer is er mogelijkheid om uit te stappen. Boten laden vanaf 10u00 OP DE PARKING VAN HAZEWINKEL.De karavaan vertrekt om 11u vanaf de parking van het watersportcentrum Hazewinkel.De mogelijkheid wordt geboden om de verplaatsing vanaf Hazewinkel naar de startplaats Coronaproof af te leggen per fiets (+-30 km). Vertrek fietsers om 10u30. De fietsen worden teruggebracht naar het eindpunt, vanwaar je terugfietst in groep naar Hazewinkel (+- 8km).

discipline:toervaren
inschrijvingen:Voorinschrijven is VERPLICHT via Twizzit: https://app.twizzit.com/v2/public/form/45da775b02dbf8ab5fe9adaaa7c49adf. Inschrijving afrekenen in het clubhuis WKKH. Adres = Beenhouwerstraat 29 Heindonk (Willebroek). Voorzie je van een mondmasker en pas de Coronamaatregelen toe!
van 8u30
tot 10u30
aanrijroute:Via N16 tussen Mechelen en Sint-Niklaas. Volg de wegwijzers naar het domein Hazewinkel van Sport Vlaanderen. Vanaf Heffen: +- 2 km tot parking Hazewinkel. Vanaf de Vredesbrug in Willebroek: volg richting Heindonk en Hazewinkel; aan de kerk van Heindonk ga je rechtsaf tot de parking van Hazewinkel (+- 4 km).
kamperen:Gratis. Vanaf vrijdagavond naast de parking van de watersportbaan Hazewinkel, Beenhouwerstraat 28 Heindonk. Elektriciteit is niet beschikbaar. Tenten op het grasveld; campers op de parking.
randactiviteiten:Misschien is er na de tocht nog vlees op de BBQ dat verkocht wordt met broodjes?
boottypes:* alle boottypes *
voorzie je van:drank + versnapering voor onderweg, luchtzakken, zwemvest

contactinformatie:
Steve Vercauteren
tel.: 0471/79.51.91
e-mail:

De Konincktochten - Dijletocht

      waterloop:Dijle
      trajectafstand:22 km
      vertrek:Brug over de samenvloeïng van Demer en Dijle - Haachtsesteenweg WERCHTER
van 12u30
tot 13u
      aankomstplaats:Keerdok Mechelen (Rode Kruisplein)
      kostprijs_leden:2 euro; voor 2 dagen: 3 euro
      kostprijs_nietleden:3 euro; voor 2 dagen: 6 euro

Terug naar toertochtkalender